Présidén UCI mbanting Dave Brailsford pikeun nyempad masarakat Umum Prancis

Kepala awak pamaréntahan baskét dunya, David Lappartient, parantos ngaluarkeun réncang pikeun Sir Dave Brailsford, tuduh anjeunna “tuang minyak dina seuneu” ku cara nyempadani masarakat Perancis pikeun ngacungkeun rider Team Sky.

< p> Koméntar Brailsford dina Senén ngiringan seranganna ka Lappartient dina awal Tour de France nalika anjeunna nuduh anjeunna ngagaduhan mentalitas “walikota Perancis. Sarzeau di Brittany janten présidén UCI taun ka tukang, nyarios yén Brailsford kedah nyobian ngahirupkeun hiji kaayaan anu ogé nyababkeun Chris Froome dipilampah ku hiji kipas sareng budah ku anu sanés, tinimbang nganyahokeunana ku nyebutkeun yén aya anu salah kalayan budaya Perancis sareng Perancis.Abuse Team Sky bakal neraskeun jalan ka Paris, ngingetkeun Brailsford Baca deui

“Anjeunna dimimitian ku para walikota, ayeuna anjeunna nyerang panongton,” saur Lappartient. “Kuring bakal nyebutkeun dua hal.Mimiti, teu aya ukur panongton Perancis, panongton sadayana nasionalitas di Camat éta. Kadua, éta henteu séhat pikeun timnya pikeun ngémutan perdebatan padahal urang nyauran supaya masarakat tenang, ngayakinkeun para pamiarsa, sareng khususna Chris Froome dihormati. ”

Dina Senén Brailsford kapaksa ngawartoskeun wartawan, “Kami terang kami bakal nyiksa penyalahgunaan sareng kami terang yén teu seueur anu bakal dilakukeun ngeunaan éta.” Anjeunna ogé ngungkabkeun yén eksekutif pemasaran muda Tim Sky, Emma Kennaugh, ogé parantos dibidang – sareng langsung ngritik fans Perancis pikeun perilakuana.

Tapi Lappartient negeskeun yén ucapan kasebut jauh teuing. “Tuang minyak kana seuneu henteu saé pisan.Urang henteu kedah hilap yén Team Sky ngaharepkeun kasuksésan kana naon anu parantos dilakukeun ngaliwatan Tour de France sareng Perancis, “Anjeunna ogé. “Anjeunna kedah kecewa ningali yén henteu aya cinta pikeun anjeunna atanapi tim na, tapi, urang henteu kedah nyerang jalma ti nagara mana waé. Urang kedah hormat ka sadaya panongton, jalma anu sumping nyaéta jalma anu resep balap. / p>

Tapi nalika keur genting kritis ngeunaan Brailsford, Lappartient muji kalakuan Geraint Thomas sareng Froome. “Geraint Thomas sareng Chris Froome gaduh, pikeun kula, sikep anu leres. Chris Froome nyatakeun anjeunna resep Perancis, sareng anjeunna ngalatih unggal dinten di Perancis.Anjeunna nyarios basa kami, anjeunna ogé terang naon anu dibawa ka Tour de France. ngalakukeun éta. Kuring ngajak anjeunna pikeun nengetan. ”

Lappartient ogé ngaku yén sababaraha pamiarsa TV parantos dipisahkeun ku dominan Tim Sky of the rame sareng taktikna. “Kami moal tiasa nyalahkeun tim anu unggul sareng strategina, tapi jalma-jalma hoyong impian. Aranjeunna hoyong ningali acara. Sareng rada kageulisan. ”

Anjeunna nambahan:” Kami awas taliti UCI sareng pamirsa. Éta henteu luput kuring yén écés pangsaéna aya jalma di Alpe d’Huez ti sababaraha taun. Kami hoyong didinya janten jalma-jalma di jalan tina Tour de France. Kami hoyong aya panongton pikeun olahraga urang.Suasana beurat dina awal Wisata maénkeun bagian. Éta kanyataan. Leres atanapi salah. ”

Présidén UCI ogé nyarios yén anjeunna moal bakal ngémutan tim Langit ngagantelkeun heula sareng kadua dina podium salami éta mangrupikeun pangéran. “Upami urang gaduh gelut anu hadé antara aranjeunna sareng aranjeunna dua anu pangsaéna, kuring teu aya masalah sareng éta,” saurna. “Anu abdi hoyong nyaéta ngageter. Kami kedah ngageterkeun sakedik. ”