Pinot ngéléhkeun Tour de France tahap 14 sareng Alaphilippe ngalegaan nuju Thomas

sebut wae karma. Kurang leuwih saminggu saatos Inggris nyontok Piala Dunia tina ati-ati dina kapal-kapal jangkung Selandia Anyar, Silver Ferns nyandak ukuran dendam pikeun menfolk maranéhna.Aranjeunna ngéléhkeun Roses ku ngan ukur dua tujuan dina pamrentahan saraf anu nampik awéwé Tracey Neville pikeun final Piala Dunya Netball – sareng mangsana, pangsaénana nyepak piala.

Neville nyalahkeun “kasalahan dasar” pikeun Kekalahan 47-45 sareng kaptén, Serena Guthrie, nampik emosi di bumi semi-final parantos kéngingkeun ka pamaén. “Éta teu aya hubunganana sareng pagelaran kami ayeuna,” saur Guthrie. “Kami ngagaduhan dua tim anu silih seru sareng taktik anu béda sareng kami henteu ngalaksanakeun cekap.” Australia nyemprotkeun kana final Piala Dunia Bola Jaring saatos ngeureunkeun manah ka Afrika Kidul Baca deui

Tapi Guthrie akui ampir tilu kali seueur hukuman sakumaha Laura Langman anu teu jelas dina perang tandingan para pesaing saingan di tengah, sareng jujur ​​panémbak Jo Harten, anu teu sono dua tembakan ka buruan anu kahiji, saur timnya “teu sabar dina momen kritis”. “Nyobaan ngendalikeun saraf, teu aya ubar ilmiah pikeun éta,” saur Harten. “Dina waktu panasna sareng ku balaréa ngaganggu anjeun, bal janten sesat.”

Kabayang Liverpool dina darmaga – stasion sapanjang turnamén ieu pikeun “pangropéa penting” – tungtungna nyandak panumpang. .Roda péngkolan: karasaeun tanda sareng sigana éta – ngan ukur pikeun Mawar. Sabalikna tim Selandia Anyar, anu réngsé kalayan paling buruk na kantos nempatkeun di Sukan Komanwel taun ka tukang, parantos dibalikkeun, berkat palatih Noeline Taurua sareng uihkeun sababaraha pangalaman anu ngalaman (saméméhna teu meunang kahadean) pamaén sapertos Langman.

Guthrie ngajelaskeun ngamimitian Inggris salaku “nguciwakeun”, sanaos dina nangtung émosina langkung sapertos kaget koléktur. Selandia Anyar nyetak lima gol anu henteu dibere dina ngan ukur tilu menit. Maria Folau – ngadangukeun, waktos munggaran dina minggu ieu, sakumaha anjeunna nyandak ka pengadilan – parantos nyéépkeun dinten saatos desainer kaulinan ieu balanja sareng salakina, Israél.Anjeunna nunjukkeun span dirina sorangan ti mimiti, ngaluncurkeun bal kana jaring parabolas sutra ti unggal posisi anu tiasa dibayangkeun, bahkan sababaraha anu teu pikaresepeun. Lengan panjang Jane Watson nyaéta di mana waé, ngalunculkeun bal anu némbak, sareng pertahanan zona dirina sareng Casey Kopua ngajaga Harten sareng Helen Housby sahingga dibenerkeun dina waktos éta opat opat awéwé katingalina ngahiji dina clump.England v New Zealand: Netball Semi-final Piala Dunya – hirup! Maca deui

Sareng Inggris némbalan deui. Nepi ka akhir kuartal kahiji aranjeunna ngirangan jurang ka tilu tujuan; sareng dina detikna aranjeunna katingali, kanggo waktos, tim langkung kamungkinan meunang.Folau parantos rindu nyobian heula saatosna, istirahat bal na pinuh ku 270 derajat di pasisian. Inggris nyekel péngkolan sareng ngaburu posisi dugi Housby handapeun posisi – anjeunna sono tapi Harten mencetak tina rebound sareng dituturkeun ku shot gagah ti satengahna mundur dina bunderan. Housby nambihan dua nyalira pikeun ngagambar tingkat 13-13.

Nalika Selandia Anyar ngancam ngahirupkeun timah sanés, Neville ngutus Natalie Haythornthwaite sareng nyarioskeun némbak-némbak na némbak na pikeun mindahkeun bibs. Housby ngagaduhan dina raray Watson sareng nembak Neville berjumlah 15 kanggo saparapat. Nuju satengah waktos Inggris aya tilu tujuan, sareng sababaraha clapper inflatable parantos ngabeledug tina pikagumbiraeun.Di tungtung séjén éta jujur ​​gawang Ameliaranne Ekenasio kantun ngan sakaligus sadaya pertandingan, hiji kasalahan anu sumping dina menit ka-52. “Kami henteu diajar pelajaran anu cekap,” saur Neville. “Kami sigana ngudag ka buruan, nyaéta hiji hal anu kami henteu lakukeun dina pasanggiri ieu.” Kalayan tilu menit maén Housby nyeret aranjeunna deui kana dua tujuan, sakumaha bangku Inggris ngajerit persetujuanna. Tapi teu aya anu tiasa ngadamel perencanaan sareng Selandia Baru mimiti ngiringan tempat kaulinan pikeun ngajalankeun jam. semi-final bari bieu nganggo pamaén string awal – tapi pertandingan medali parunggu ngalawan Afrika Kidul.Saatos pertandingan, anjeunna muji pamaén anjeunna sareng oposisi “kelas dunya” sareng nyatakeun dampak henteuna Layla Guscoth: “Kami masihan kami sadayana tapi henteu ngagaduhan suku.”

Harten, Samentawis éta, “rusak pisan. Éta nembak anu paling réalistis anu urang kéngingkeun kana final Piala Dunia sareng urang parantos kaseueuran tina tujuan urang…Kami bakal milih diri sareng angkat énjing, éta pasti. Kami henteu hoyong bérés kaleungitan. Kami badé angkat medali gangsa énjing. Tapi leres, leres-leres buang. “