Perancis ngalih antara implosion sareng jangkungna prestasi

Perancis henteu langkung maot ti batan aranjeunna. Aranjeunna bakal ngaleutikeun sareng ngalih ka Paris pikeun ngabagéakeun Skotlandia tapi aranjeunna henteu langkung caket boh pikeun masihan kami rasa saha aranjeunna. Kami panginten panginten aya alesan pikeun optimisme dina acara anyarna, ngahijikeun sababaraha rugbi anu parantos dilakonan kalayan kagagalan anu teu ngémutan pikeun émut naon anu janten bantuan – arahan anu saderhana meunang.

tempat pikeun tim Wales aranjeunna sakali deui ngécéskeun langkung seueur tibatan jalan sanés, aranjeunna berhasil ngahasilkeun 16-0 kalungguhan dina satengah waktos, timbal pangageungna sapertos anu boroskeun dina sajarah kajawaraan. Sahenteuna henteu aya bahaya pikeun miceun kaunggulan sapertos ieu dina waktos ayeuna.

Romain Ntamack dimimitian minggu kamari, Demba Bamba di dieu. Aduh, manula na ngantepkeun aranjeunna. Minggu kamari, éta Yoann Huget sareng Sébastien Vahaamahina anu konspirasi pikeun masihan Wales anu balik deui. Minggu ayeuna, Huget janten kompléks deui dina mimiti horor Perancis sareng diiluan ku Guilhem Guirado, kaptén henteu kirang, salami waktosna teu aya cacad dina generasi ayeuna ieu, kanggo anu 40 menit heula anu pikasieuneun mangrupikeun mimpi pribadi.

p > Huget dimimitian ku milih ngajalankeun bal kahijina deui kana kirang ti sambutan ti dulur-dulur Vunipola. Kapamilikan Perancis salamet tina kabencian Huget saatosna tapi teras Guirado lumpat saklar kameunangan Camille Lopez tanpa mikir naékkeun panangan sareng / atanapi néwak balna. Sadaya ieu kajantenan dina menit kahiji.Jonny May nyobian heula ka genep detik ka hareup. Huget muragkeun bal na anu luhur salajengna, Guirado ngagolér sapanjang Manu Tuilagi pikeun ngaku pinalti kahiji pertandingan sareng tilu poin deui, teras anjeunna ngagulingkan barisan pertamanya. Inggris 44-8 Perancis: Genep Bangsa – sapertos kajadian Maca deui

p> Pamaén Perancis anu paling ngajangjikeun nyaéta sayap masing-masing, duanana pusatna dirobah, salah sahijina budak ngora anu sanés, Damian Penaud, putra Alain. Perancis mangrupikeun gundukan handapeun tendangan kotak Ben Youngs – sareng iraha waé Inggris nempatkeun bal ka tukang, pikeun masalah éta – tapi nalika aranjeunna tiasa dianggo kana tangan Penaud dina konter, Inggris henteu katingalina rada pinter pisan ngadadak.

Aranjeunna mangrupikeun petunjuk babari sabab lemah.Penaud nyalira ningali kaluar tina kajeroanana – atanapi sahenteuna jabatanana – nalika nyanghareupan hiji-hiji ku Mei, anu ngadamel padamelan pondok pikeun cobaan kaduana.

lima menit ti istirahat, nalika Huget tungtungna nyulik sababaraha bentuk ti mana waé pikeun ngéléhkeun Henry Slade sareng ngajalankeun bersih ngaliwatan Méi sareng Tuilagi pikeun ngirim Penaud ka juru luar Chris Ashton. Memang, upami aya hiji tanda tanya dina Slade, May, Ashton, Eliot Daly – sadayana, leres-leres éta mangrupikeun hal pertahanan anu henteu pati penting. Dakwaan naon di Perancis yén aranjeunna henteu tiasa ngetés pisan saluareun éta séri.Teu diragukeun, Wales bakal ningali langkung caket kana Cardiff babak salajengna. Huget ditarik deui dina waktos satengah,, anu waktos éta Inggris ngagaduhan cobaan kaopat, upami upami Perancis nyayogikeun pamikiran anu balik dramatis . Sababaraha kasempetan. Henteu kontes ieu janten sering buruk dina babak kadua – sareng di dieu.

Antoine Dupont sumping dina sababaraha menit, budak ngora pangénggalna nyobian ngambekan kahirupan kana basa Perancis anu moribun. Sakali-kali, anjeunna ngorondang di ditu di dieu, milari sababaraha dukungan, sanaos ngan ukur sababaraha jinis moral. Leres pisan teu nanaon. Duanana aya anu nyentuh slapstick ngeunaan aranjeunna, tapi dibandingkeun sareng Perancis dina waktos anu khusus ieu dina sajarah aranjeunna mangrupikeun conto kasenangan.