Louie McCarthy-Scarsbrook ngamankeun telat St Helens meunang ngalawan Wakefield

Pencobaan telat Louie McCarthy-Scarsbrook nuluykeun meunangna St Helens mimiti usum Super League ku ngorbankeun Wakefield, anu tiasa disangka musibah henteu muncul paling henteu titik mimiti na.

kirang dina eleh akhir minggu pembukaan na ka London Broncos tujuh dinten sateuacanna, Wakefield tampil langkung siga sisi anu dipercaya seueur anu sanggup ngadorong play-off musim ieu.

skor sareng gaduh Danny Brough ngarobih pénalti ku tujuh menit sésana aranjeunna tiasa gampang muncul anu unggul.London Broncos nguntungkeun deui ka Liga Super Maca deui

“Kuring kedah masihan kiridit pamaén kuring,” saur Justin Holbrook, palatih St Helens. “Kami ngan ukur ngagaduhan hiji marahmay – anu janten pilihan kuring – tapi pikeun kéngingkeun dua kameunangan anu saé pisan matak kagum. Urang kedah damel pikeun éta dinten ayeuna. ” Timnasna mimiti ogé di dieu, ngarah dua kali dina paruh pertama ku usaha ti Morgan Knowles sareng Tommy Makinson anu luar biasa. Tom Tomstone’s dobel , ditambah sareng gawang Brough, ngajantenkeun 10-10 dina interval, sateuacan scrum-satengah nambihan pinalti saatos restart nempatkeun Trinity payun.Sipat bulak-balik di buruan ieu dituluykeun nalika Regan Grace sareng Makinson duanana nyebrang dina dua sisi tanda jam sanaos, nempatkeun deui para pengunjung di payun.

– waktos ieu nalika umpan Brough ngamungkinkeun Bill Tupou kacilakaan, sareng Brough ngarobahna janten 18-18. nempatkeun Trinity payun deui sareng, waktos ieu, St Helens ngajantenkeun aranjeunna mayar.

“Kalah ku cara anu urang lakukeun tangguh,” saur palatih Wakefield anu gumbira, Chris Chester.

Éta katingalina saolah-olah némbakan emas kahijina Liga Super sumping tapi pas anu megah ti Lachlan Coote ngamungkinkeun McCarthy-Scarsbrook nabrak.