‘Kami henteu kedah mangkuk super’: Sadayana Hideung nguatkeun Piala Dunia deui

Ngan sadayana terang: aranjeunna maénkeun waktos tambahan 20 menit, 10 menit unggal jalan, teras, upami skor na tingkat, 10 menit deui maot sacara tiba-tiba. Saatos éta, éta angkat ka kontes najong. Tiap tim nyalonkeun lima najong tina pamaén anu masih di lapangan, sareng aranjeunna sadayana némbak gawang tina salah sahiji tina tilu tempat anu tetep dina garis 22 méter: kénca, tengah, katuhu, teras kénca sareng tengah deui. Upami tim masih teu tiasa dipisahkeun, najongna diulang deui, ngan ukur ayeuna ieu maot ngadadak.Hei, éta langkung saé tibatan aturan anu aranjeunna biasa anggo, anu mangrupikeun catetan disiplin tim dina tahap kolam renang.

“Kami terang éta aturan kitu, enya, anjeun bakal bodo upami anjeun henteu ‘t disiapkeun pikeun éta, “ceuk Hansen. “Tapi kuring bakal reuwas pisan upami saatos 80 menit teras 10 menit unggal jalan, teras maot-ngadadak deui-waktos, dina waktos éta bakal aya bugger sadayana jalma kénca nangtung, upami batur henteu acan mencetak sababaraha poin. Tapi hal anu langkung lucu parantos kajantenan, eh? ” Anjeunna leres. Pawang jangkrik henteu persis ngarepkeun super anu dihijikeun boh.

parantos aya tilu pertandingan guguritan dina sajarah Piala Dunia: final 1995 antara Selandia Anyar sareng Afrika Kidul, final 2003 antara Inggris sareng Australia, sareng 1999 semifinal antara Australia sareng Afrika Kidul.Upami urang tiasa kéngingkeun Genep Bangsa pikeun naek kapal sareng usum global urang bakal tiasa ngalakukeun éta tapi aranjeunna kukituna kedah ngamimitian mikirkeun gim tibatan nyalira, “saurna. “Aya, aya judul kanggo anjeun.” Bakal aya seueur deui jalma dina sababaraha dinten ka payun.