Irlandia peryogi dukungan Welsh upami pertahanan Genep Bangsa tetep dina jalur anu leres

Juara-Juara pulih tina éléh aranjeunna ku England ku balik deui kana dasar pikeun ngeureunkeun Skotlandia genep kameunangan di bumi dina kajuaraan sareng nempatkeun diri dina perselisihan.Tapi, kalayan Inggris béréskeun kampanyeu sareng pertandingan kandang ngalawan Italia sareng Skotlandia – dua sisi anu henteu meunang di Twickenham dina jaman Genep Bangsa – Irlandia peryogi Wales pikeun ngéléhkeun lalaki bodas dina turnamén pikeun anu mimiti ti 2013 upami Joe Schmidt nyaéta kéngingkeun gelar kaopat sareng akhir dina genep taun janten kapala palatih.

“Kami ngandelkeun batur, tapi nalika dugi ka minggu payun [di Italia saminggu dina Minggu] sareng dua putaran terakhir urang henteu kedah ngandelkeun aranjeunna pikeun kumaha urang ngadeukeutan hal-hal sareng kumaha kinerja, “saurna. “Aya naékna suhu sareng tanaga ngalawan Skotlandia ti pertandingan Inggris sareng pertahanan urang saé pisan.” Greig Laidlaw lambast wasit Romain Poite saatos Stuart Hogg terluka Maca deui

waktos sanaos nyéépkeun seueur babak kahiji dina 22 taun na.Aranjeunna ngawatesan Skotlandia pikeun upaya nyegat sareng nyulik dua usaha nyalira, anu kadua sumping tina buku maén set Schmidt sareng Jonathan Sexton ngalakukeun pertahanan sareng ngabébaskeun jangjang Jacob Stockdale dina satengahna. Éta ampir kalakuan terakhir satengah-ngapung sateuacan ngantunkeun lapangan kalayan tungkak sareng sirah cilaka.

“Ieu paningkatan saatos Inggris tapi kami masih tiasa maén langkung saé,” saur kaptén Irlandia, Rory Best. “Kami terang yén lamun kami éléh kami bakal maot sareng dikubur kusabab tim henteu datang deui tina dua kameunangan, tapi urang kedah langkung cairan sareng maén langkung rugbi.

” Anu penting nyaéta meunang anu meunang sareng nalika urang kedah ngandelkeun tim séjén kami deui di ditu.Kami ngaléngkah mental sareng fisik ti minggu kamari. “Pecahan: daptar sareng kéngingkeun email serikat rugbi mingguan urang.

Schmidt yakin yén Sexton moal kaluar lila, sanaos 33 taun -olda ngalaman masalah geger otak dina jaman baheula sareng tiasa dipasihan istirahat diperpanjang ku sono dina perjalanan ka Roma, ngamungkinkeun istirahat sabulan sateuacan pertandingan kandang sareng Perancis.

Sexton nangtung datar sapanjang 23 menit na di lapangan, ngalakukeun taktik sateuacan ngalirkeun bal sareng dialungkeun kana waktos tonggongna teras-terasan.Sababaraha tantangan diuji ambang kasabaran Romain Poite, sanaos wasit ngambek Skotlandia ku henteu marios tantangan dina Stuart Hogg anu nyésakeun full-back sareng taktak anu cilaka nalika sisi bumi nuju 3-0. nepi ka kameunangan anu jauh Maca deui

Dua menit saatos Irlandia nyetak cobaan kahijina sareng nyandak kalungguhan ngarah moal éléh.Palatih kepala Skotlandia, Gregor Townsend, ngaraoskeun pihakna kuduna dileler hukuman tapi henteu ngarepkeun petugas anu nyutat pikeun marios kajadian éta.

Skotlandia tetep payun Irlandia dina tabel tapi ku perjalanan ka Paris sareng Twickenham datang – lapangan dimana aranjeunna terakhir meunang dina jaman Lima Bangsa – Townsend henteu ningali sisi na salaku kontén gelar. “Kami kedah ngalakukeun anu cukup khusus pikeun éta kajadian,” saur anjeunna. “Kami ngadorong tim anu saé sepanjang jalan tapi urang tiasa maén langkung saé.”