Geraint Thomas ngingetkeun Froome yén retakan dina Team Sky tiasa ngantepkeun Dumoulin

Geraint Thomas prédiksi yén tahap ka-17 saatos pondok tapi spiky tur Tour de France bakal “sacara besar-terasan” dina nangtoskeun nasib jersi taun ieu saatos salamet sadinten kekacauan nalika anjeunna mangrupikeun korban pulisi anu teu sasar. cabe semprot.

Welshman anu umurna 32 taun parantos timbel 1min 39secs dina timnas Tim Langit Sky Chris Froome saatos réngsé dina bungkusan, ngiringan dinten di mana balapan ieu dihentikan 15 menit saatos patani protés. di hukum kuli Perancis ditiup ku panyemprot lada TW1000 ku pulisi, anu terasna hanyut kana panon pamutir.Perusahaan anu nyemprot nyarios yén “bahan aktif anu diékstrak tina cabé cabe pangpanjangna” .Tangan polah anu dibéré tangan ku pulisi Tur leungiteun silaturahmi sareng pamiarsa Maca deui

Dina tahap parah, Gancang-Léngkah. pengendara Philippe Gilbert mendakan turun tebing di tempat turunan – menakna anjeunna naek deui naékna na, sanaos anjeunna ditarik ku kneecap anu rusak – sedengkeun kacilakaan anu caket disampurnakeun dirampok rider Inggris Adam Yates tina tahapan anu cemerlang sapertos Julian Alaphilippe dina turunan ahir. Ayeuna sadaya panon anu dugi ka tahap Rebo 65km ti Bagnères-de-Luchon ka Saint-Lary-Soulan, kalayan Thomas terang yén éta tiasa nyieun atanapi ngarobih kasempatan anjeunna pikeun menang Tour de France. “Éta bakal mutuskeun sacara umum.Ieu pertama kalina urang parantos ngerjakeun panggung sapertos kitu, aya anu hadé dua jam pendakian anu seueur pisan kanggo periode pondok sapertos kitu. ”

Anjeunna nambahan:” Kami kedah janten pinter sareng éta. Henteu aya jalan pikeun susah pisan ti mimiti sabab anjeun tiasa kaluar tina suku dina pendakian anu terakhir, anu meureun pendakian wisata anu pangpanjangna. Ieu dinten anu gedé, ageung sareng pasti bakal aya sababaraha pamisah. ”

Thomas ngingetkeun Froome, anu bakal meunang kalima kameunangan Tur anu kalima, yén aranjeunna kedah digawé babarengan atanapi ngarobih prospek na Pengendara walandi Tom Dumoulin, anu linggih di tempat katilu, kaleungitan duanana. “Aya pisan pendakian ka titik éta, sareng rasna parantos saéna pisan. Urang panginten tingali sareng diri kedah ngudag atanapi di payun.Tapi salami kuring sareng Froome henteu silih baling, nyaéta anu utama. Upami urang ngalakukeun, sareng Dumoulin ngéléhkeun, éta bakal janten musibah. ” Facebook Twitter Pinterest Geraint Thomas ngabasmi panonna saatos teu kabeneran katandangan semprot lada pulisi. Poto: Stephane Mahe / Reuters

Sateuacanna Thomas sareng Froome mangrupikeun pamiarsa anu kenging nalika patani anu ngagulung tumpukan jarami disemprot ku polisi.

“Tikoro, irung sareng panon kuring kobong saatosna, ”saur Froome. “Cukup loba pengendara dina kaayaan anu sami janten kuring mikir kabéh bersyukur pikeun nétralisasi samentawis.Hatur nuhun épék éta henteu tahan panjang tapi samentawis sadayana kabur. ”

Sasampunipun Matt White, directeur sportif Mitchelton-Scott, nyatakeun yén patani protés kedah dituduh kalayan hukuman anu kuat. “Kuring henteu pernah kantos ningali adegan sapertos dina karir mah,” saurna. “Éta lumayan pinuh. Kami ngagaduhan peringatan 30 detik ngeunaan hiji protés anu datang sareng anu protés janten rada gelo. ”

Poto némbongan awéwé patani disemprot dina ramo di deukeuteun ku pulisi, tapi Bodas negeskeun yén pulisi kedah ngajagaan pelumba.Alaphilippe nyabak panggung 16 saatos kacilakaan Yates nalika Thomas nahan jersey konéng Baca deui “Anu prioritasna mangrupikeun padamelan rider, sanés demonstran jahat. Éta jalma gelo.Naon waé pesen anu aranjeunna nyobian, kami salaku komunitas sapédah teu aya hubunganana sareng éta. Mudah-mudahan aranjeunna dihukum sasuai. ”

Samentawis éta Presiden Internasional Ngabubulik Internasional (UCI) David Lappartient parantos pencét deui di Sir Dave Brailsford ngaliwat kamandangna dina Senén yén spitting sareng booing di pengendara mangrupikeun” hal Perancis “.

Lappartient frustasi anu jelas nyarios ka wartawan: “Anu pertama, moal aya anu ngan ukur peminat Perancis dina tur éta. Aranjeunna asalna ti mana waé, sareng kuring henteu nganggap éta séhat pikeun ngajantenkeun ngeunaan nusa bangsa. Sareng ieu kajantenan sapertos Kami nyobian nyauran para peminat supados tenang, mastikeun yén pamiarsa – pamiarsana -… sareng khususna Chris Froome, dihormati. Brailsford mangrupikeun minyak dina seuneu. Éta henteu saé. “