Feliciano López dibéré ngaran dina Wimbledon rangkep tuduhan panyesuaian

Feliciano López, kusabab maén rangkep sareng Andy Murray dina comeback di dieu dina Ratu minggu ieu, konsultasi para pengacara-pengacara dina dinten Salasa ngeunaan carita anu sumebar di Spanyol yén anjeunna sareng pasangan maén na, Marc López, dingaranan dina pertandingan anu disangka scam ngaropéa di Wimbledon di taun 2017.Nick Kyrgios ngarah pemberontak dina nyorong tolak luhur tilu aura Baca deui final – sareng nyaéta juara jomblo di dieu dua taun ka pengker, ditolak ngoméan dina carita éta.Mimiti muncul dina Salasa dina El Confidencial, koran digital Spanyol anu dihormatan, teras diulang deui di toko média sosial sareng tradisional. sadar yén leungitna heranna ka John-Patrick Smith sareng Matt Reid, warga Australia anu henteu ditingali, teras nyababkeun anggepan pulisi Spanyol. 76) ngasabkeun ka-11 siki 3-6, 7-6 (2), 6-2, 6-4. Feliciano López sateuacana mundur ti jomblo tarik kalayan tatu suku. , anu terang perkawis klaim.Facebook Twitter Pinterest Feliciano López dilatih sareng Andy Murray minggu ieu minangka persiapan pikeun pertandingan rangkepna di Queens. Gambar: Alex Morton / Getty Gambar pikeun LTA

Puseur dugaan dina kagiatan diawaskeun dua pemain bal-balan Spanyol umur 38 taun, Raúl Bravo, anu maén genep kali pikeun Leeds injeuman ti Real Madrid dina taun 2003 , sareng Carlos Aranda, Samaun La Liga sababaraha klub.Éta ogé parantos namina dina panyebaran dugaan dina pertandingan maén bal, numutkeun El Confidencial. Marc López di Wimbledon dina bulan Juli 2017, anu sigana pikeun tujuan nyieun taruhan haram.

“Pulisi nampi informasi tina ngupingkeun telepon Aranda. Saur anjeunna: ‘Kuring gaduh inpormasi ngeunaan pertandingan, naha anjeun hoyong?’ Spéker sanés nyarios: ‘Leres lalaki, tangtosna – upami anjeun ngagaduhan.’ anjeunna 50% sadaya winnings na salaku mayar kanggo tip, anu naros sabaraha anjeunna kedah ditunda.Saur Aranda: ‘Sejauh anu anjeun pikahoyong, éta Wimbledon!’ – ideu anu mangrupikeun yén pasanggiri ageung pisan, teu aya anu bakal kaget ku taruhan anu gedé.

“‘Naon Feliciano López sareng pasangan na. bakal éléh nyaéta rangkep, ‘nyaéta tip. [Aranjeunna] teras kaleungitan sareng Matt Reid sareng John Patrick Smith, meunang set kahiji sateuacan kaleungitan tilu miluan ieu. “Andy Murray ujar anjeunna cinta deui ténis nalika anjeunna nyiapkeun deui Baca Ratu

Feliciano López sareng Murray aya babaturan lawas dina sirkuit, sareng palatih Scot, Jamie Delgado, nyiptakeun pangheulana maén babarengan di Ratu.

“Anjeunna nyarioskeun kamungkinan maén di dieu sareng Andy,” saur López saméméhna dina saminggu, “sareng tangtosna jawab kuring nyaéta enya.Pikeun kuring, éta kasempetan anu hadé pikeun ngabagi pangadilan sareng pamuter anu saé, sareng babaturan anu hébat, ogé. Muga-muga éta janten minggu anu saé pikeun urang. ”

Lopez péngin maén single dina Fever-Tree Championships dinten Salasa ngalawan Márton Fucsovics tapi, sapertos sesa kartu, pertandingan dikumbah kaluar. Puteran ditinggalkeun teu lami saatos 5 sonten.Upami anjeunna maén, López pasti bakal ngiringan konperénsi pers – sareng éta henteu mungkin patarosan patarosan bakal nyimpang tina tuduhan-pameneran anu cocog.

Tapi, sumber anu deukeut sareng pamuter anu ditegaskan Salasa. sore yén López kaambek ku carita éta sareng parantos dibahas dina pangacara anu panjang.

Marc López ngawartoskeun koran Spanyol AS: “Aranjeunna henteu gaduh hak kotor ngaran kami sapertos kitu.”

< p> Nalika hujan ngintip jadwalna Ratu, kalayan ramalan langkung seueur, kéngingkeun balik Murray, dijadwalkeun Rebo, parantos ditolak deui dinten Kemis, pikeun ngantepkeun López kasempetan pikeun maénkeun single na.

Murray, masih milarian pikeun pasangan anu aya di Wimbledon – anu dimimitian dina 1 Juli – bakal maénkeun sareng Marcelo Melo Brasil yuswa 35 taun di Eastbourne minggu payun.