Category Archives: Sport

Alaphilippe nyerat panggung 16 saatos Yates ngadat salaku Thomas nahan jersi konéng

Nyaéta sakuduna janten kuda d munggaraneuvre, palénal palate lembut tina panggung saencan di pingpong utama dina Pyrenees dina saminggu. Sabalikna perjalanan 218km ti Carcassone ka Bagnères-de-Luchon janten huru hara anu kacau, pikasieuneun sareng leres-leres teu kaduga. Acan sanajan sagala drama

Inggris nyauran Jonathan Joseph ka skuad Genep Bangsa pikeun perjalanan Portugal

Jonathan Joseph parantos ditambihkeun kana skuad Genep Bangsa Inggris sanaos ngan ukur tampil dina salapan bulan ka pengker. Eddie Jones parantos milih ngalawan panutup laleur-satengah pikeun Owen Farrell anu luka, gagah harepan Danny Cipriani pikeun ngelingan. Ditambahkeun Joseph mangrupikeun hiji-hijina

Permukaan misterius nyiptakeun dilema pilihan pikeun Joe Root sareng Inggris

Tukang mesin ngored di tegal anu mekar, tukang taneuh nyiramkeun cai kana roller beurat nalika ngalaksanakeun jalan na luhur mudun jalur anu dipilih – dua parantos disiapkeun sareng katingalina tukang taneuh parantos milih anu paling rata anu aya. Jalma-jalma bijaksana

Pembalap esports henteu sieun ngaburikeun garis antara kaulinan sareng anu nyata

“Éta henteu heran pisan pikeun kuring, upami kuring jujur,” saur Ben Payne, saha diréktur olahraga di McLaren. “Tapi kuring terang éta naékkeun alis pikeun seueur jalma sanés.” McLaren nanem modal seueur waktos, usaha sareng artos dina esports. Bonito mangrupikeun bagian

Pertanyaan dimimitian ku pupusna Michael Goolaerts saatos kacilakaan Paris-Roubaix

Nalika dunya baskét ngungun kaleungitan para profesional Belgia ngora Michael Goolaerts, anu tilar dunya telat wengi saatos kaserang serangan jantung nalika lomba Paris-Roubaix, hakim di kota kalér Perancis Cambrai ngumumkeun yén aranjeunna bakal dibuka pertanyaan formal kana pupusna umurna anu

Memori ti Michael Goolaerts hirup dina hiji balapan kakayaan

édisi Minggu ka-116 énggal saé, kalayan meunangna anu pantes. Dina waktos éta Peter Sagan sareng Silvan Dillier asup kana velodrome lami di Roubaix saatos langkung ti 250km tunggang, Goolaerts masih dirawat di rumah sakit – di mana Belgia maot tiwas

Glaetzer ngahambat deui nuju mingpin emas emas Australia dina dinten opat

Tiyang asa putus asa kana panebusan – naon bédana hiji dinten parantos ngadamel siklus Matthew Glaetzer anu parantos ngiringan gelombang emosi dina hiji wengi dimana Australia didominasi di Anna Meares Velodrome. < p> Kaseueuran teguh pikeun paman lalaki dina dinten

Bruno Fernandes ngiringan gabung sareng Manchester United sakitar £ 46,5 m tambihan tambihan

Nalika istilah pribadi henteu kedah ditandatanganan antara gelandang Serikat Serikat sareng 25 taun, aya harepan ieu bakal janten formalitas. Fernandes disetél pikeun nandatanganan kontrak opat taun satengah kalayan pilihan tambahan taun.From makan malam Denmark pikeun Inter move: kumaha leungit Spurs

Kadieu teras, kumaha José Mourinho dugi ka?

Terus, teraskeun José Mourinho dugi ka? Naon sudutna? Anjeunna parantos ngiringan kalolobaan karir pikeun mésér pamaén anu siap, sareng The Fiver parantos ngarepkeun anjeunna ngagungkeun jandela transfer kahijina di Spurs ku ngadaptarkeun Zlatan Ibrahimovic, Samuel Eto matur sareng bapak Ricardo

Ti réstoran Denmark pikeun Inter pindah: kumaha Spurs kaleungitan kadali dina saga Eriksen

Eriksen terang tempat tuangeun. Éta mangrupikeun Bistro Boheme, réstoran anu diakoni ka Per Thøstesen – anu ogé tukang koki tim nasional Denmark – dimana tipeu emas pilihan Rossini emas tipis cikalar dina harga £ 70 sareng daptar arak tiasa janten