Category Archives: Sport

Feliciano López dibéré ngaran dina Wimbledon rangkep tuduhan panyesuaian

Feliciano López, kusabab maén rangkep sareng Andy Murray dina comeback di dieu dina Ratu minggu ieu, konsultasi para pengacara-pengacara dina dinten Salasa ngeunaan carita anu sumebar di Spanyol yén anjeunna sareng pasangan maén na, Marc López, dingaranan dina pertandingan anu

Ngadamel percikan: kompetisi duit ageung énggal janten ngojay

Kaseueuran pamor anu pangsaéna di dunya bakal bersaing pikeun hadiah hadiah anu signifikan sareng anggaran musim kahiji AS $ 20m, dibiayaan ku pangadeg ISL, miliarawan Ukraina sareng kipas ngojay Konstantin Grigorishin. $ 7 juta éta bakal angkat ka atlit sareng

Perancis ngalih antara implosion sareng jangkungna prestasi

Perancis henteu langkung maot ti batan aranjeunna. Aranjeunna bakal ngaleutikeun sareng ngalih ka Paris pikeun ngabagéakeun Skotlandia tapi aranjeunna henteu langkung caket boh pikeun masihan kami rasa saha aranjeunna. Kami panginten panginten aya alesan pikeun optimisme dina acara anyarna, ngahijikeun

Louie McCarthy-Scarsbrook ngamankeun telat St Helens meunang ngalawan Wakefield

Pencobaan telat Louie McCarthy-Scarsbrook nuluykeun meunangna St Helens mimiti usum Super League ku ngorbankeun Wakefield, anu tiasa disangka musibah henteu muncul paling henteu titik mimiti na. kirang dina eleh akhir minggu pembukaan na ka London Broncos tujuh dinten sateuacanna, Wakefield

Irlandia peryogi dukungan Welsh upami pertahanan Genep Bangsa tetep dina jalur anu leres

Juara-Juara pulih tina éléh aranjeunna ku England ku balik deui kana dasar pikeun ngeureunkeun Skotlandia genep kameunangan di bumi dina kajuaraan sareng nempatkeun diri dina perselisihan.Tapi, kalayan Inggris béréskeun kampanyeu sareng pertandingan kandang ngalawan Italia sareng Skotlandia – dua sisi

Manchester City ngarasa panas pikeun urusan kauangan – naon anu ditingali

Taun 2014, dina penilaian munggaran Uefa pikeun patuh aturan maén adil finansial, Badan Kontrol Keuangan Klub na mendakan Manchester City, parantos nyorot sacara dramatis pikeun pamaén nyusul alihannana Syekh Mansour taun 2008, parantos kéngingkeun rugi € 180 m dina mangsa

Deukapkeun: skala FFP Manchester City ngalanggar sateuacan deal Uefa 2014

Seratan Kota pikeun taun kauangan 2012 sareng 2013 ditaroskeun hubunganana sareng £ 118.75m dina disponsoran ti perusahaan di Abu Dhabi, kaayaan bumi anu boga klub, sareng cara akuntansina ngeunaan biaya transfer sareng pembentukan dua perusahaan anyar. ditolak.Manchester City ngarasa panasna

Anak Heung-min Tottenham nyababkeun kaayaan teu karesep sareng juara telat pikeun nampik Norwich

Saha waé anu paling hadé tiasa nyarioskeun ngeunaan pagelaran Tottenham ieu yén éta mangrupikeun anu menang sareng gaduh pangaruh pikeun teu tiasa cicing. Aranjeunna henteu acan nyetak gawang liga nalika dimaénkeun ti saprak kameunangan Dele Alli ngalawan Brighton on Boxing

Geraint Thomas ngingetkeun Froome yén retakan dina Team Sky tiasa ngantepkeun Dumoulin

Geraint Thomas prédiksi yén tahap ka-17 saatos pondok tapi spiky tur Tour de France bakal “sacara besar-terasan” dina nangtoskeun nasib jersi taun ieu saatos salamet sadinten kekacauan nalika anjeunna mangrupikeun korban pulisi anu teu sasar. cabe semprot. Welshman anu umurna

Présidén UCI mbanting Dave Brailsford pikeun nyempad masarakat Umum Prancis

Kepala awak pamaréntahan baskét dunya, David Lappartient, parantos ngaluarkeun réncang pikeun Sir Dave Brailsford, tuduh anjeunna “tuang minyak dina seuneu” ku cara nyempadani masarakat Perancis pikeun ngacungkeun rider Team Sky. < p> Koméntar Brailsford dina Senén ngiringan seranganna ka Lappartient