Anak Heung-min Tottenham nyababkeun kaayaan teu karesep sareng juara telat pikeun nampik Norwich

Saha waé anu paling hadé tiasa nyarioskeun ngeunaan pagelaran Tottenham ieu yén éta mangrupikeun anu menang sareng gaduh pangaruh pikeun teu tiasa cicing. Aranjeunna henteu acan nyetak gawang liga nalika dimaénkeun ti saprak kameunangan Dele Alli ngalawan Brighton on Boxing Day sahingga dina séwang-séwangan anu sami waé pindah kana paguneman éta.

Nanging, pikeun waktos anu panjang katingalna sapertos fitur panebusan tunggal: aranjeunna henteu pantes pikeun ngarobih hiji sisi Norwich anu nganggur jabatanana di handap sareng dibéré sahenteuna draw.Tottenham dina ceramah héran pikeun ngadaptarkeun penyerang Real Sociedad Willian José Baca deui

Éta geuning teu luput tina perhatian riungan ti bumi anu nunjukkeun karesep di bumi sanés pisan damel wengi.Norwich parantos kasaruaan ngaliwat denda Teemu Pukki sareng ngancam langkung seueur nalika Giovani Lo Celso, pamuter anu paling saingan Spurs, di Alli di sisi beulah katuhu. Hasilna cross-shot ricocheted off Christoph Zimmermann sareng ngaluncurkeun ka hiji tempat Norwich parantos sakit. Putera Heung-min, nangtung ampir di goalline dina posisi anu jauh, unggeuk dina juara anu henteu bakal janten buku-buku scrapbook akhir-karir sareng perdamaian tiasa kaluar tina kerah leutik mutiny.

“Kumaha kami tiasa ngarobah pertandingan? Kalayan sumanget kulawarga, karakter kulawarga sareng kahayang, ”saur José Mourinho, ngarujuk kana kacapean umum di antara pamaénnya sareng kurangna pilihan nyerang dina bangku. “1-1 écés rada pikasieuneun pikeun sadayana anu nyambung sareng kami.Kami henteu hoyong leungit titik tapi réaksi éta saé pisan. Kuring ningali pamaén bener-bener bosen tapi bakal nyobian watesan pikeun nyobian titik-titik. ” Facebook Twitter Pinterest Dele Alli parantos mendakan bentuk na saprak datangna José Mourinho. Poto: Naomi Baker / Gambar Getty

Naon waé anu kameunangan Spurs, teu aya anu tiasa ngahargaan éta téhnik atanapi kohesi punjul. Saatos salamet dua usaha anu saé ti Érik Lamela ti awalna nyaéta Norwich anu nyepetkeun kualitas-sipat éta kanggo sapeuting wengi.A umumna lunyu interplay sareng Todd Cantwell masihan Pukki kana jenis kasempetan anu anjeunna biasana ngolotan tapi waktos ayeuna éta striker ngabatesan jalanan, ngajamin Hugo Lloris henteu diperpanjang saatos ngajantenkeun jadwal tina tatu sikut na.

Alli langsung dikirimkeun dina waktos Spurs badé, sanaos Norwich henteu kedah masihan masihan kasempetan. Aranjeunna parantos ngaberesihkeun barisan saatos peupeus anu bahaya ti Serge Aurier ngan ukur pikeun Cantwell dikosongkeun, tungtungna ngamungkinkeun Putra ngambat Aurier kanggo salib Alli parantos diusahakeun. tapi diced mawa bahaya teu saatos saatos satengah waktos nalika anjeunna ngorotan satia pikeun ngaraoskeun na, dina nurutan, diteureut Lamela.Anjeunna cageur dua menit panalungtikan VAR sareng pesenan cekap; moment engké anjeunna sacara teu ngahaja néwak Harry Winks saatos gelandang parantos ngahalang tarékatna sareng hasilna bakal ngahasilkeun akibat pikeun Spurs. Winks kedah digentos saatos tatu tulang tonggong; warta anu saé nya éta anjeunna tiasa angkat ka stadion dina pelatih sareng Mourinho nyarios masalah éta “sanés gélo, mugia minggu sareng henteu bulan”. pinalti, anu pangajénna dikonfirmasi ku VAR saatos Ryan Sessegnon ngeputkeun Max Aarons, baheula Lloris. Cara wilujeung panjang na teu aya anu ngabantosan.Éta jeers anu ditujukeun langkung lega nalika Cantwell nembak sabalikna serangan Norwich anu licik tapi, ampir dina napasna salajengna, aranjeunna janten ngagero nalika Son parantos ngarobih ngalawan acara play.Ayoze Pérez almarhum dobel West Ham salaku Leicester ngiringan deui swagger Baca deui

“Kami moal nyerah, kami bakal nyobian dugi ka tukang ngerjakeun mukjizat sakedik ieu,” saur Daniel Farke, anu timnya mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna dina mémori anu anyar janten genep pojok kaamanan. Rincian sakedik hargana sadayana usum tapi aranjeunna gaduh kipas di Mourinho, anu nyarios ka Farke yén Norwich pantes “anu senang” dina bulan Méi. . Anjeunna malah langkung wareg upami Spurs ngalengkepan deal pikeun striker Real Sociedad Willian José.Aranjeunna katingali jauh tina ngayakinkeun tapi Tottenham “kulawarga”, kecap anu diteruskeun deui anjeunna, sadayana tiasa akur pikeun ayeuna.